Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Avainhenkilö sairastuu, sanoo itsensä irti tai haluaa vain vaikkapa pidemmän loman. Miten poissaolo tai resurssivaje hoidetaan?

Yritys haluaisi kokeilla uutta toimintakonseptia, mennä testaamaan uusia markkinoita tai uusia palveluja, mutta ei haluaisi sitoa tähän nykyistä henkilöstöä, eikä ole selkeää kuvaa jatkostakaan. Mistä löytyisi sopivaa osaamista ja kokemusta? 

Yrityksessä on pakko ajaa läpi huomattavia muutoksia, mutta siihen ei juuri nyt ole tarjolla sopivaa ihmistä. Joissakin tilanteissa yritys ei voi hakea uutta resurssia tiettyyn tehtävään, mutta asiat olisi kuitenkin hoidettava. Miten tämä tilanne hallitaan?

Pro tem -palvelumme on ratkaisu silloin, kun vakituinen uusi resurssi ei tule kysymykseen

Markkinointipäällikkö, vientijohtaja, liiketoiminnan kehittäjä tai vaikka toimitusjohtaja, tilanteeseen sopiva resurssi löytyy meiltä.

Moneen tilanteeseen sopiva kokemus ja laaja osaaminen antavat valmiudet rivakasti astua sisään ja ryhtyä työhön. Ulkopuolinen näkemys auttaa hahmottamaan uusia tapoja toimia ja miksei kyseenalaistamaan vanhoja.

Pro tem -henkilö ei ole konsultti, vaan toimii yrityksessä sovituilla valtuuksilla suorittaen sovittua tehtävää rajoitetun ajan. Pro tem -henkilö voi olla kokoaikainen tai osa-aikainen ja hänen toimiessaan yrityksessä voidaan rauhassa etsiä uutta vakituista henkilöä.

Pro tem -henkilö on yritykselle edullinen ratkaisu; kustannus vastaa tehtävään sopivan parhaan sisäisen resurssin palkkakustannusta. Pro tem -palkkio voidaan myös sitoa suoraan tulokseen ja sopimus on joustava myös irtisanomisen suhteen.

 

Serdeco Oy:n resursseilla on vähintään 25 vuoden työkokemus johto- ja kehittämistehtävistä sekä vankka kansainvälisen liiketoiminnan osaaminen. Lisäksi heillä on vahva teoreettinen tekninen ja liikkeenjohdon koulutus sekä kielitaitoa, joka on syntynyt useamman vuoden ulkomailla työskentelyn ja asumisen kautta.

 

Sovi tapaaminen, käydään kehittämistarpeenne yhdessä läpi ja etsitään ratkaisut!