Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Serdeco Oy:n tausta ja juuret ovat vahvat

 

DI, MBA Martti Korhonen, Serdeco Oy:n perustaja on toiminut yli 25 vuoden ajan kansainvälisen teollisen palvelun alalla johtaen ja kehittäen vahvojen suomalaisten yritysten palvelutoimintaa maailmalla.

 

''Olen toiminut alansa johtavissa yrityksissä, kuten Metso ja Cargotec. Huolto- ja palveluliiketoiminnan rakentaminen niissä ovat antaneet minulle hyvät valmiudet muidenkin auttamiseksi ja toimialan kehittämiseksi. Uskon lujasti, että suomalaisella osaamisella on kysyntää maailmalla jatkossakin, vaikka itse valmistusta siirrettäisiin halvemman kustannustason maihin. 

Paperikoneet, mekaaninen voimansiirto, pumput, nosturit, trukit ja muut teollisuuden huoltoa vaativat järjestelmät ovat tulleet tutuiksi uran varrella. Yhteistä kaikille on, että vain toimiessaan oikein ne hyödyttävät omistajaansa... ja pitemmällä tähtäimellä myös toimittajaansa.

Muutamat suuret yritykset ovat jo pitkään panostaneet laitteidensa ja asiakkaidensa elinkaaren aikaiseen palveluun ja löytäneet uusia tapoja ansaita rahaa. Joissakin yrityksissä projektien jälkeisen toiminnan osuus liikevaihdosta on jo suurempi kuin laite- tai järjestelmäkaupan. Yleensä ns. jälkimarkkinoilla toimijan kannattavuuskin on kohdallaan. 

Liian usein varsinkin pk-yrityksissä koetaan palvelujen kehittäminen liian vaativaksi ja raskaaksi tehtäväksi. Sopivan kumppanin kanssa työ helpottuu ja oma tapa toimia löytyy nopeasti. Olen valmiina auttamaan ja tukemaan tässä prosessissa.

Tarkistetaan suunta ja etsitään yhdessä tie menestykseen!''

 

 

Serdeco Oy on syntynyt tukemaan suomalaisia yrityksiä niiden pyrkiessä vahvistamaan asemaansa alati kovenevassa kilpailussa. Teollisuusyritysten on uudistuttava. löydettävä uusia liiketoimintamahdollisuuksia ja hyödynnettävä paremmin kertynyt mittava tuote- ja teknologiaosaamisensa. Serdeco Oy tarjoaa yrityksellesi asiantuntevaa palvelua, kun haluatte varmistaa kannattavan kasvun huoltoa kehittämällä.